Veterinär

När du behöver veterinär så är det viktigt att du känner att du får ett personligt bemötande som verkligen sätter sig och lyssnar till din "historia". Att du känner att veterinär har tid för dig och sätter sig in i just ditt fall. Varje fall är unikt och därför måste de få den rätta informationen för att kunna ge era djur den korrekta diagnosen. Det är väldigt viktigt trots ett djursjukhus kan kännas stort att du trots allt får ett personligt bemötande. En engagerad personal som verkligen bryr sig om djur är så klart viktigt så man känner att djuret är i rätta händer. Ett djur är en kär familjemedlem och ska förstås få vård därefter.

Vaccination hund

Behöver du vaccinera hund så finns det veterinärer som numera erbjuder drop-in vaccination under ett antal timmar och då kan ni komma ditt och vaccinera ditt djur utan att behöva boka tid. Kom ihåg att ta med ditt vaccinationskort när du kommer till en vaccination.

Djurtandläkare & Djurtandvård

Det är viktigt att ditt djur har en bra tandhälsa och det är viktigt att ha koll på ditt djurs tänder. Detta då dålig tandhälsa kan leda till övriga problem. Ett tips är att gå på förebyggande tandvård så kan ni undvika problem och komplikationer kring ditt djurs tandhälsa. Så se till att använda en bra djurtandläkare

Djurfriskvård

Friskvård eller rehabilitering kan vara väldigt bra för ditt djur och väldigt effektivt efter tex en skada. Det finns olika former som tex djursimning eller treadmill. Treadmill är sorts löpträning i vatten som anses vara skonsam och väldigt nyttig vid rehabilitering.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)